Space Scooter Steppen

Een van de meest populaire steppen van dit moment zijn de Space Scooters. Je kunt op de traditionele manier steppen, maar het vernieuwende is het op en neer bewegen van de voetenplank. Geschikt voor beginners als voor gevorderde steppers met een minimale leeftijd van 8 jaar. De Space Scooters hebben een maximale belasting van 90 kilogram.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Space Scooter

De Space Scooter is een ontzettend populaire step die overal in het straatbeeld opduikt. Heb je even geen zin om te fietsen? Dan pak je toch gewoon je Space Scooter? Bij Stepbaas verkopen we de Space Scooter in allerlei kleuren, dus er zit altijd wel een geschikte kleur tussen!

Wat is er speciaal aan de Space Scooter? 

De Space Scooter is net iets anders dan de andere steppen die je bij Stepbaas vindt. Je kunt de Space Scooter op twee manieren gebruiken. Door er op de traditionele manier mee steppen, maar je kunt ook vooruit komen door met je voeten de plank op en neer te bewegen. Op deze manier kom je vooruit zonder dat je voeten de grond raken! Dat is een leuke én snelle manier van voortbewegen, waardoor dit type step een ideale vervanging is van een fiets. Daarnaast is de Space Scooter opklapbaar, waardoor je ‘m gemakkelijk meeneemt en hij weinig ruimte inneemt als hij opgeborgen is. 

Waar moet je aan denken als je een Space Scooter koopt?

De Space Scooter is geschikt voor beginnende en gevorderde steppers vanaf 8 jaar. Voor de allerjongsten heeft Stepbaas ook een Space Scooter junior model. De step heeft een handrem en een in hoogte verstelbaar stuur, waardoor hij gemakkelijk op maat te maken is. Steppen is een behoorlijke rage, overal zie je kinderen door de straten schieten op de snelle steps. Het is daarom ook aan te raden om bij de aanschaf van een Space Scooter ook knie- en polsbeschermers en een helm te kopen. Zo zijn kinderen goed beschermd tijdens het steppen. 

Een Space Scooter voor kinderen

Een Space Scooter is het ideale vervoermiddel voor het hele gezin. Maar het Space Scooter junior model is speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar en kan een maximale belasting van 54 kilo aan. Het reguliere model (vanaf 8 jaar) kan belast worden tot zo’n 100 kilo en is dus ook voor oudere kinderen én ouders leuk om te gebruiken. 

Wat kost een Space Scooter?

De Space Scooter is een trendy step, maar hij is wél degelijk gemaakt met goede materialen. Hij kan dus wel tegen een stootje. De step is er in verschillende uitvoeringen, zo is het het junior model voor kinderen vanaf 4 jaar, de Space Scooter vanaf 8 jaar én er zijn speciale uitvoeringen. De prijzen van een Space Scooter beginnen bij € 95,95. Welk model je ook uitkiest, bij Stepbaas ben je gegarandeerd van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 

Naast Space Scooters, verkoopt Stepbaas ook verschillende stuntsteppen, kindersteppen en autopeds.

 

 

 

 

 

Klantbeoordeling 10

13 beoordelingen