Elektrische steppen

Voor in kassen, in fabrieken, of gewoon voor jezelf als je net even dat beetje meer wilt, is een elektrische step een prachtige keuze. De elektrische step wordt aangedreven door een elektromotor, waardoor je soms wel 16 km per uur kunt halen! Bij deze snelheden gelden natuurlijk ook meer en strengere regels. Zo mag je niet zomaar de openbare weg op. Hier heb je altijd een bromfietsrijbewijs en bromfietskenteken voor nodig. Steppen op eigen terrein mag gelukkig altijd.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De elektrische step

Wil je net iets sneller met je step? Heb je een brommerrijbewijs? Of genoeg ruimte om rond te steppen op eigen terrein? Dan is een elektrische step het ideale vervoermiddel voor jou! Lekker rondcrossen met bijna 15 km per uur over de camping, in de tuin of zelfs binnen; bijvoorbeeld op plekken waar je grote afstanden moet overbruggen. Ontdek het aanbod aan elektrische steppen van Stepbaas!

Wat is er speciaal aan een elektrische step?

Elektrisch steppen is, zoals de naam al doet vermoeden, steppen met een motortje. Waar je bij een reguliere step zelf het werk moet doen, neemt een elektrische step je al het werk uit handen. En dat is een stuk comfortabeler! Als je eenmaal het plezier van een elektrische step scooter hebt ervaren, wil je niets anders meer. Je rijdt soepel, geluidloos en niet te vergeten milieubewust naar je eindbestemming. Met een druk op de knop start je de motor en kun je direct op pad gaan. Remmen doe je door de handrem of de rem op het achterwiel te gebruiken. De meeste e-steps hebben een oplaadbare accu die vaak zo’n 40 minuten meegaat. De elektrische steppen van Stepbaas zijn gemakkelijk mee te nemen door hun formaat en gewicht: je legt ‘m achterin de auto, in de caravan of camper en kunt ‘m zelfs meenemen in de trein of bus. 

Waar moet je aan denken als je een e-step koopt?

Wil je een elektrische step kopen, dan moet je rekening houden met een aantal punten. Ten eerste mag je er officieel niet mee op de openbare weg als je niet in het bezit bent van een brommerrijbewijs. Een elektrische step voor kinderen is geen probleem, zolang je zelf voldoende ruimte hebt om het kind op eigen terrein te laten rondrijden. Het is wel belangrijk om te zorgen voor de juiste bescherming. Bijvoorbeeld door een helm en/of elleboogbeschermers te dragen. Volwassenen kunnen een elektrische step aanschaffen om ook mee op de openbare weg te rijden. De step moet dan wel over een brommerkenteken beschikken.

Wat kost een elektrische step

Een step met een motortje heb je in allerlei prijscategorieën. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt een elektrische step dan ook goed zien als vervanging van bijvoorbeeld een snorfiets of scooter. Met een elektrische step kun je namelijk snelheden bereiken van bijna 15 km per uur en dat zonder al te veel geluid. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten! Wil je een elektrische step kopen? Bij Stepbaas verkopen we al elektrische steppen vanaf zo’n 140 euro.  

Stepbaas verkoopt ook verschillende stuntsteps en reguliere steps. 

Klantbeoordeling 10

13 beoordelingen