Nederlands Elftal Shirt De Ligt

Nederlands Elftal Shirt De Ligt

Op 12 december zou er weer een nieuw lichtpuntje zijn voor het Nederlands voetbal en dus ook het Nederlands Elftal shirt. Ajax-captain en Oranje-verdediger Matthijs de Ligt zou gekozen worden tot de Golden Boy van 2018. En da’s een flinke eer als je je bedenkt dat De Ligt pas de tweede Nederlandse speler is die is gekozen tot Golden Boy. Alleen Rafael van der Vaart deed hem dat in 2003 na. Dat ook Justin Kluivert tot de genomineerden behoorde, zorgt er alleen maar voor dat we nog meer hoop krijgen in het Nederlands Elftal. En dat het voetbalshirt van Oranje schitterend als vanouds.  

Nederlands Elftal De Ligt Shirt

Want het Nederlands Elftal shirt is natuurlijk op zich al hartstikke mooi om te zien. Dat komt onder meer door de mooie kraag en de fraaie verwerking van het rugnummer. Maar een shirt dat niet te zien is op een eindtoernooi daalt toch een paar flinke stappen in aanzien. De laatste jaren was dat helaas het geval voor Oranje, maar dankzij spelers als Matthijs de Ligt kunnen we weer geloven in het Holland waar we zo trots op zijn. Als we het shirt zelf bekijken dan zien we hoe het KNVB-logo opvalt. Het logo is namelijk zwart geworden en dat staat fraai in combinatie met de felle oranje kleur. Het Nike-logo heeft ook weer haar plek gevonden en wel aan de rechterkant. Dat doet het al sinds 1996 en als het goed is zal dat nog doorlopen tot in elk geval 2026. Het is wat ons betreft een schitterende samenwerking.

Nederlands Elftal shirt De Ligt

Nederlands Elftal shirt kopen?

Met jeugdige spelers als Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong kunnen we weer met volle moed vooruit kijken en daarbij richten we ons op zowel de Nations League als het EK 2020. Bij dat laatste toernooi wordt er ook in Nederland gevoetbald aangezien het toernooi door heel Europa plaatsvindt. Voor alle fans die niet kunnen wachten op zowel de halve finale van de Nations League als de kwalificatiewedstrijden van Oranje, hebben we een gave collectie replica shirts. Het voordeel daarvan? Dat het zo niet alleen lekker goedkoop blijft, maar ook dat er zowel kids,- als seniorshirts te verkrijgen zijn. In onze voetbalkleding-webshop is er plek voor iedereen om Matthijs de Ligt en de andere Oranje Leeuwen aan te moedigen.


Klantbeoordeling 10

13 beoordelingen